Retunering

Fortrydelsesret og anvendelse heraf

Du har mulighed for at returnere varer, som du har købt via vores hjemmeside, inden for 14 dage, medmindre vi har aftalt noget andet eller det fremgår af din ordre.

De 14 dages periode, hvor du kan returnere varerne, starter fra den dag, hvor din ordre bliver leveret til dig. Hvis du ønsker at returnere varer, skal du selv dække eventuelle omkostninger i forbindelse med returneringen.

Hvis du gerne vil benytte dig af fortrydelsesretten, er det vigtigt, at du fortæller os det inden for 14 dage efter, du har modtaget din ordre. Herefter skal varerne være hos os inden for yderligere 14 dage, efter du har informeret os om din beslutning.

Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, beder vi dig sende en e-mail til kontakt@gunnva.dk. I e-mailen skal det tydeligt fremgå, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.

Når du skal returnere varen skal det ske med enten postnord eller GLS. Det er vigtigt du vælger erhvervs adresse og ikke pakkeshop. Pakkeshop pakker har vi ikke mulighed for at afhente. 

 

Returnerede varer

Du kan returnere din(e) vare(r) til os inden for 14 dage efter du har modtaget din ordre. Her gælder en begrænset returret som betyder at varen skal være i samme stand som du modtog den i. Hvis varen lugter af røg eller parfume eller har pletter herunder makeup pletter betragtes det en forringelse af varens værdi. 

Hvis varen er blevet brugt som beskrevet eller ud over det beskrevne, anses den som brugt og vil have en reduceret værdi. Dette kan betyde, at du ved fortrydelse kun får en del eller intet af det oprindelige købsbeløb tilbage. Vurderingen af varens stand vil blive foretaget af Gunnva ApS.

Varen skal sendes retur i forsvarlig indpakning så varens stand er sikret bedst muligt. Vare(r) uden prismærke tages ikke retur.

 

Tilbagebetaling

Når vi modtager den returnerede vare og har konstateret dens tilstand, refunderer vi det beløb, du har betalt ved købet. Pengene overføres til samme betalingsmetode, som du brugte til købet.

Hvis du betalte med kort, refunderes beløbet til det samme kort. Eventuelle ekstra omkostninger som følge af en dyrere forsendelsesmetode end standardmetoden refunderes ikke.

Bemærk venligst, at det kan tage op til 14 dage, før pengene er tilbage på din konto.

Vær opmærksom på, at du kan miste retten til en fuld tilbagebetaling, hvis varens værdi er forringet. Dette inkluderer situationer, hvor:
• Du har taget varen i brug.
• Varen er blevet beskadiget under din ansvarstid.
• Plombering eller emballage er brudt, og fortrydelsesretten er begrænset.
• Den originale produkt-emballage ikke er i en salgbar stand.
• Varen lugter af røg, parfume, mad eller har en madosagtig lugt, da dette gør dem usælgelige.
• Varen har pletter, herunder makeup pletter og deodorant pletter.