Handelsbetingelser

Når du handler med Gunnva ApS handler du med:

Gunnva ApS
CVR: 31749522
Københavnsvej 63a
4000 Roskilde, Danmark

Persondatapolitik

For at kunne handle i vores webshop beder vi om nogle personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail

Disse oplysninger bruges til at gennemføre dit køb, levere varerne, og opfylde bogføringslovens krav. Vi bruger også oplysningerne til at give dig den bedst mulige rådgivning og tilpasse vores markedsføring.

Din anonymitet respekteres - vi indsamler kun oplysninger, når du aktivt giver samtykke. Dine data opbevares i 5 år, medmindre du anmoder om sletning.

Dine oplysninger deles IKKE med tredjeparter, undtagen logistikpartnere generelt.

Ønsker du nyhedsbreve, registrerer vi din e-mailadresse til formålet, men du kan til enhver tid afmelde dig.

Du kan altid anmode om at få indsigt i og slette dine oplysninger ifølge persondatabehandlingsloven. Gunnva ApS er dataansvarlig. Ønskes dette bedes du rette henvendelse til kontakt@gunnva.dk.  

Betalingstransaktioner er krypterede via PensoPay for din sikkerhed.


Betalinger og priser

Gunnva ApS accepterer betaling via Visa og MasterCard samt MobilePay, og vi fakturerer i danske kroner (DKK) inklusive moms. Betalingen vil først blive trukket fra din konto ved varens afsendelse.

For at sikre din sikkerhed anvender Gunnva ApS en godkendt betalingsserver, der krypterer alle kortoplysninger. Dette garanterer, at dine oplysninger forbliver beskyttede og ulæselige for uvedkommende.

Vores priser er alle inklusive 25% moms og er angivet i danske kroner (DKK). Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i priser, tastefejl og udsolgte varer. 

 

Din forbrugersikkerhed

Vi værner om din forbrugersikkerhed ved at benytte PensoPay som betalingsgateway i vores webshop. PensoPay sikrer, at dine betalingsoplysninger krypteres og beskyttes under transaktionen, hvilket giver dig tryghed og beskyttelse mod uautoriseret adgang. Din sikkerhed er vores prioritet.

Læs mere her, https://pensopay.com/hvorfor-pensopay/forbrugerbeskyttelse/


Afgivelse af ordre

Efter du har foretaget en varebestilling på vores hjemmeside, modtager du automatisk en e-mail med en oversigt over de produkter, du har bestilt. Vær opmærksom på, at denne automatiske e-mail ikke udgør en juridisk bindende ordrebekræftelse, der bekræfter indgåelsen af en aftale. Det er en elektronisk kvittering, der blot bekræfter, at vi har modtaget din bestilling. Gunnva ApS forbeholder sig retten til at annullere en bestilling på grund af trykfejl, tekniske udfordringer, leveringsproblemer eller lignende situationer.

Den endelige, bindende ordrebekræftelse og faktura sendes til dig når vi personligt har bekræftet ordren. Som registreret kunde har du altid mulighed for at gøre indsigelse i henhold til Persondataloven.

 

Levering af din/dine vare

Gunnva ApS anvender med PostNord som vores fortrukne leverandør af forsendelser. For ordrer, der er afgivet inden klokken 13 på hverdage, bestræber vi os på at sende varen samme dag. Den forventede leveringstid estimeret af PostNord er normalt 1-4 hverdage, afhængig af din placering.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at disse leveringstider er skøn og kan variere i sjældne tilfælde. Vi anbefaler, at du følger med i den angivne tracking-information, når din ordre er afsendt, for at holde dig opdateret omkring forsendelsens status.

 

Fortrydelsesret og anvendelse heraf

Du har mulighed for at returnere varer, som du har købt via vores hjemmeside, inden for 14 dage, medmindre vi har aftalt noget andet eller det fremgår af din ordre.

De 14 dages periode, hvor du kan returnere varerne, starter fra den dag, hvor din ordre bliver leveret til dig. Hvis du ønsker at returnere varer, skal du selv dække eventuelle omkostninger i forbindelse med returneringen.

Hvis du gerne vil benytte dig af fortrydelsesretten, er det vigtigt, at du fortæller os det inden for 14 dage efter, du har modtaget din ordre. Herefter skal varerne være hos os inden for yderligere 14 dage, efter du har informeret os om din beslutning.

Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, beder vi dig sende en e-mail til kontakt@gunnva.dk. I e-mailen skal det tydeligt fremgå, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.

Når du skal returnere varen skal det ske med enten postnord eller GLS. Det er vigtigt du vælger erhvervs adresse og ikke pakkeshop. Pakkeshop pakker har vi ikke mulighed for at afhente. 

 

Returnerede varer

Du kan returnere din(e) vare(r) til os inden for 14 dage efter du har modtaget din ordre. Her gælder en begrænset returret som betyder at varen skal være i samme stand som du modtog den i. Hvis varen lugter af røg eller parfume eller har pletter herunder makeup pletter betragtes det en forringelse af varens værdi. 

Hvis varen er blevet brugt som beskrevet eller ud over det beskrevne, anses den som brugt og vil have en reduceret værdi. Dette kan betyde, at du ved fortrydelse kun får en del eller intet af det oprindelige købsbeløb tilbage. Vurderingen af varens stand vil blive foretaget af Gunnva ApS.

Varen skal sendes retur i forsvarlig indpakning så varens stand er sikret bedst muligt. Vare(r) uden prismærke tages ikke retur.

 

Tilbagebetaling

Når vi modtager den returnerede vare og har konstateret dens tilstand, refunderer vi det beløb, du har betalt ved købet. Pengene overføres til samme betalingsmetode, som du brugte til købet.

Hvis du betalte med kort, refunderes beløbet til det samme kort. Eventuelle ekstra omkostninger som følge af en dyrere forsendelsesmetode end standardmetoden refunderes ikke.

Bemærk venligst, at det kan tage op til 14 dage, før pengene er tilbage på din konto.

Vær opmærksom på, at du kan miste retten til en fuld tilbagebetaling, hvis varens værdi er forringet. Dette inkluderer situationer, hvor:
• Du har taget varen i brug.
• Varen er blevet beskadiget under din ansvarstid.
• Plombering eller emballage er brudt, og fortrydelsesretten er begrænset.
• Den originale produkt-emballage ikke er i en salgbar stand.
• Varen lugter af røg, parfume, mad eller har en madosagtig lugt, da dette gør dem usælgelige.
• Varen har pletter, herunder makeup pletter og deodorant pletter. 

 

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret på produkter i overensstemmelse med dansk købelov. Reklamationsretten gælder for eventuelle fejl i materiale og fremstilling.

Hvis der er fejl eller mangler ved produktet, skal du informere Gunnva ApS inden for en rimelig tid efter modtagelsen af varen. En tidsperiode på op til to måneder anses generelt som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi vil refundere rimelige fragtomkostninger.

VIGTIGT, at reklamationsretten bortfalder, hvis produktet er blevet betjent forkert eller unormalt.

Gunnva ApS vil dække omkostningerne for returnering af produktet i rimeligt omfang.

Ved anvendelse af din reklamationsret bedes du kontakte Gunnva ApS.

 

Klagemuligheder

I tilfælde af uenighed mellem dig som kunde og Gunnva ApS, hvor en løsning ikke opnås, har du mulighed for at indgive en klage. Du kan sende klagen til følgende instans:

Center for Klageløsning Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg.

Hvis du vælger at ville indgive en klage, skal det gøres til Klageportalen for Nævnenes Hus. Dette er den rette kanal til at anmelde din klage og få den behandlet. Bemærk; For at få en klage behandlet vil du skulle betale et gebyr.