Om os

BUTIK GUNNVA

Butik Gunnva er en tøjbutik for kvinder i alle aldre og størrelser. Vi forhandler tøj i størrelserne 36-58 og har et bredt udvalg af tøj til enhver lejlighed og smag. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder et unikt udvalg som skiller sig ud fra mængden.

Vores butik ligger på Københavnsvej 63A i Roskilde, hvor vi har tilknyttet egen p-plads.

Vi forsøger at yde vores bedste inde for kundeservice og vores motto er "Ærlighed kommer man længst med".
Så nogle gange kan tonen virke hård men er altid kærligt ment.

Hos os er det nemlig vigtigt at når du forlader butikken med dit nye køb at du føler dig lækker også når du står foran dit eget spejl derhjemme.

 • GUNNVA - EJER

  Jeg åbnede butikken i Roskilde i 2008, da jeg syntes der manglede diversitet på plus size markedet. Jeg er selv en plus size pige og elsker alt indenfor mode og trends. Jeg bruger meget af min tid på at finde stilarter og designs der stiller sig ud fra mængden til min butik. Jeg brænder for at give dig den bedste kundeservice, hvilket betyder du altid vil høre min ærlige mening. Det er vigtigt for mig at du føler at du har fået den bedste vejledning når du er gået ud af døren.

 • TINA - BUTIKSASSISTENT

  Jeg er flexjobber i butik Gunnva, så i vil møde mig i butikken 2 gange om ugen. Jeg brænder, ligesom Gunnva og Kristina, lige så meget for tøj og at servicere alle jer skønne kunder der kigger forbi når jeg er der.

 • KRISTINA - BUTIKSASSISTENT

  Jeg er Gunnvas datter og er primært med på livesalg og her på webshoppen. Nogle gange kan i dog være heldig og møde mig i butikken. Jeg er uddannet inde for tøjbranchen og er også selv en plus size pige, som brænder for at servicere alle vores kunder, da alle kvinder har ret til fedt tøj, uanset hvilken størrelse der står i tøjet.

  Tøjet skal passe din krop, din krop skal ikke passe tøjet.

FACEBOOK LIVE

Er du på udkig efter fantastiske tilbud og kampagner?
Så bør du tjekke vores Facebookside ud! Vi holder tit Live på vores Facebookside, Gunnva Roskilde, hvor du kan være heldig at få fat i skønne styles til gode priser.
Du vil have mulighed for at se vores styles blive præsenteret live, nogle gange har vi modeller med der viser tøjet på.
Du vil altså få en masse inspiration til at opgradere din garderobe til en overkommelig pris. Så følg med på vores Facebook, og du vil aldrig gå glip af en god handel igen!

FACEBOOK